niedziela, 11 kwietnia 2010

Doe meer met trendy laptoptassen

Bij laptops eerst een verschijning op de scène van personal computers gemaakt, kwamen ze in generieke zwart vinyl of nylon zakjes met brede schouderbandjes. Ze waren niet ontworpen om te worden in de mode. Sindsdien zijn laptop tassen uitgegroeid tot een opvallende hoorn des overvloeds van fabelachtige stijlen voor de individuele smaak en hebben een veel breder gebruik in de corporate wereld.

Verscheidenheid van ontwerpen

U kunt nu kiezen uit een verbazingwekkend scala aan uitstekende ontwerpen voor een tas om uw laptop veilig inch

* Als je reisde lange afstanden, een aluminium koffer op wielen zou ideaal zijn om mee te rollen op de luchthaven en brengen de vlucht cabine. Het handvat kan gemakkelijk worden depressief in de houder en uw zaak kunnen worden opgeslagen in de overhead bagageruimte. Je bent dan vrij om uw werk te beginnen met uw laptop tijdens de vlucht.

* Tote laptop tassen gemaakt van vinyl met een rits te strak vast te maken kan de voorkeur van de dames op stap zijn. Ze zien er opmerkelijk in kleurrijke bloemmotieven of kunstzinnige delen van paars en roze. Dramatische kleuren een beroep op de durf. Chic stijlen zijn een favoriet van yuppies en doorzetters beklimmen van de carrièreladder in een moderne metropool.

* Voor diegenen onder u die nog steeds hunkeren na uw Varsity dagen, zijn er handige rugzak ontwerpen die rusten op je rug en draag alles wat u nodig van pen en papier, water flessen en dozen weefsel.

* Een fraaie zwart koffertje gemaakt van leer of nylon, dat is afsluitbaar is fantastisch voor uitglijden in uw laptop in en ook overbrengen van uw notebook en bestanden. Gevoerde en gedempt voor extra bescherming, zou je laptop verblijf perfect beveiligd.

Tokens van waardering

Laptop tassen hebben morphed in trendy en chique accessoires die ideaal zijn voor de presentatie als cadeau. U kan uw trouwe medewerkers te belonen en lange dienst medewerkers met stijlvolle en veelzijdige tassen die kunnen afwisselen als een "hold alle voor algemeen gebruik. Uw doordachte en praktische aanwezig zou vele doelen dienen voor werknemers die van mening zijn blij dat hun harde werk was zowel gewaardeerd en geëerd.

Bedrijfsnamen, logo's en andere afbeeldingen kunnen worden in reliëf op de zakken worden uitgedeeld als relatiegeschenken voor gewaardeerde klanten en leveranciers. Draagbare computers zijn een steunpilaar van de vele bedrijven en uw creatief idee voor een fooi zou oprecht gewaardeerd door uw ontvangers.

Conferentie gevallen

Snazzy zwarte canvas of vinyl tassen zijn perfect om de materialen van de afgevaardigden seminar te houden tijdens de conferenties. De organisator van conferenties kunnen verkrijgen zichtbare reclame door het sponsoren van de tassen met de naam en logo strategisch afgedrukt op de cover. Conferentiedeelnemers zou aangenaam verrast zijn - een conferentie tas die ook is ontworpen om hun kostbare laptop te voeren zou worden gekoesterd en misschien win je de deelnemers te herhalen voor toekomstige conferenties.

Of je nu gericht op re-vitaliseren relatiegeschenk te geven, het promoten van uw organisatie of het aanbieden van een gedenkwaardige aanwezig, laptop tassen zijn een opvallende keuze. Ze zullen worden gebruikt keer op keer door uw ontvangers veilig te kunnen vervoeren hun draagbare computer en een gemeenschappelijke benodigdheden voor een lange tijd te komen. (damestassen, damestassen leder, damestassen leer, , merk damestassen, trendy damestassen, kledingwinkel)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz